B&OIs diskusjonsforum Forum Hovedsiden B&OIs diskusjonsforum
o-gruppas uformelle samlingsplass
 
 HjelpHjelp   SøkSøk   MedlemslisteMedlemsliste   GrupperGrupper   Bli MedlemBli Medlem 
 ProfilProfil   Sjekk private meldingerSjekk private meldinger   Logg InnLogg Inn 

Årets leder

 
Start Nytt Tema   Svar på Tema    B&OIs diskusjonsforum Forum Hovedsiden -> Sett og hørt
Vis Forrige Tema :: Vis Neste Tema  
Av Innlegg
admin
Administrator på forumet


Ble Medlem: 03 Jan 2007
Innlegg: 267

InnleggSkrevet: Tir Des 22, 2009 9:43 am    Tittel: Årets leder Svar med Sitat

Per Rekkedal, leder i B&OI orientering, ønsker alle sammen en god jul og et godt nytt år:

Leder 2009

Året som gikk

Vi klarte det nesten umulige, og det ble en uforglemmelig opplevelse i godværet. Og det var vel ikke helt uventet. Midnattsolgaloppen 2009 vil helt sikkert bli husket av ca 700 løpere fra 15 nasjoner. Både vi i B&OI og Valnesfjord IL som med-arrangør vil også ha gode minner om dette store arrangementet i svært mange år framover. MG, sammen med O-festivalen i 1995 og Ultra-lang NM i 2006, bekrefter at klubben har ressurser som de fleste klubber i (Nord-) Norge misunner oss. Jeg vil nok en gang takke Morten og hans ”hær” for utrolig god innsats. Når vi i tillegg var så heldige å få god uttelling på våre søknader om økonomisk bistand fra flere hold, må vi også økonomisk si oss svært fornøyd.
I tillegg til dette store arrangementet klarte vi å arrangere O-løp nesten hver tirsdag i perioden april-oktober. Høst-treningen og klubb-kvelden forteller at klubben går bra.

Sportslig skal vi heller ikke klage. 33 stykker gjorde bra innhogg i premiebordet under årets NNM i Troms. Dette ble også en sosialt vellykket tur.

I tillegg vant B&OI tredobbelt i årets KM-stafett på Tverlandet.
Skal jeg framheve noen så kommer jeg alltid til å huske to blide og fornøyde unggutter på verandaen på Turisthytta, nemlig Håvard og Petter, som vant sine klasser i årets MG. De har også hevdet seg svært godt i flere store arrangementer sørpå.

Også i år ble det rekord-deltakelse i TUR-O. Svært mange benyttet seg av dette tilbudet, og yngste deltaker var faktisk født i januar -09. Dette lover bra for rekrutteringen.


Året som kommer

Her vet vi at det er muligheter for dem som ønsker å satse. Idrettsutvalget er allerede i full gang med planleggingen. I tillegg vil klubben sannsynligvis på årsmøtet velge nytt ”stort” rekrutteringsutvalg. Dette kan bli spennende. TUR-O-utvalget kommer nok også i kommende år til å bli lagt merke til hele Norge for sitt solide opplegg.

Lykke til alle sammen, og god jul.
Til Toppen
Vis Medlemmets Profil Send Privat Melding Send e-post
Vis Innlegg fra:   
Start Nytt Tema   Svar på Tema    B&OIs diskusjonsforum Forum Hovedsiden -> Sett og hørt Alle klokkeslett er CET (Europa)
Side 1 av 1

 
Gå Til:  
Du kan ikke starte nye temaer i dette forumet
Du kan ikke svare på temaer i dette forumet
Du kan ikke endre dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke slette dine egne innlegg i dette forumet
Du kan ikke delta i avstemninger i dette forumet


Powered by phpBB © 2001, 2005 phpBB Group